• Економска школа у Чачку
    Економска школа у Чачку
  • Школа са традицијом
    Школа са традицијом
  • Основана 1948. године
    Основана 1948. године

 

19. октобра 2022.године, у мотелу ''Ливаде'' у Прељини, одржано је још једно регионално такмичење југозападне Србије ''Пословни изазов''. Нашу школу су представљали ученици: Кристина Вранић 4/2, Кристијан Миловановић 4/2, Маша Тодоровић 4/6 и Катарина Јосиповић 4/6.

Ученици су остварили запажен наступ и презентације на овом такмичењу. Кристијан Миловановић је освојио прво место са својим тимом и бизнис идејом, што му омогућује учешће на националном такмичењу, које ће се одржати у Београду, у фебруару 2023. године.

кристијан

Претходне две године, ово такмичење је одржано on line, а ове године је поново враћен стари систем такмичења. То је омогућило нашим ученицима да учествују у раду мешовитих тимова, које чине ученици из различитих образовних профила. Они су имали изазов да осмисле производ или услугу која ће помоћи ученицима да повећају концентрацију приликом учења.

На регионалном такмичењу, учествовало је око 100 ученика из 25 школа, медицинских, економских, техничких, пољопривредних, као и гимназија. На такмичењу југозападне Србије учествују Чачак, Ваљево, Краљево, Пријепоље, Ужице, Пожега, Горњи Милановац, Нови Пазар, Гуча, Ивањица и други градови овог дела Србије.

улениици

Наши представници на овом такмичењу су ученици који похађају секцију ''Пословни изазов'' у нашој школи.

мапа

вранић

                                                            Ментор и руководилац секције ''Пословни изазов''

                                                                 Ивана Милисављевић

Бројач посета

324819
ДанасДанас22
ЈучеЈуче205
Ове седмицеОве седмице220
Овог месецаОвог месеца910
Укупно Укупно 324819