Дигитални цертификати и дигитални потписи

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

Тим за каријерно вођење и професионалну оријентацију у сарадњи са ВИСОКОМ ТЕХНИЧКОМ ШКОЛОМ из Чачкаk, организовао је предавање на тему:

ДИГИТАЛНИ ЦЕРТИФИКАТИ И ДИГИТАЛНИ ПОТПИСИ

                                                          у четвртак, 26. априла 2018. године, са почетком у 12:45 часова

Предавање су одржали асистент мр Марија Николић и асистент мр Весна Поповић.

Предавачи су истакли значај електонског банкарства, као и коришћење интернета и могућности дигиталног цертификата и потписа.

20180426 124823

20170424 123852

Предавању су присуствовали професори наше школе, одељење 2/3 и заинтересовани ученици трећег и четвртог разреда. Након предавања, ученици су могли да добију и додатне информације о овој установи, условима уписа и студирања.

                     Јасмина Јеремић Ћировић

БРЕНДИРАЊЕ ГРАДОВА

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

Тим за каријерно вођење и професионалну оријентацију у четвртак 19. априла 2018. године, организовао је, у сарадњи са Београдском пословном школом, предавање на тему: БРЕНДИРАЊЕ ГРАДОВА.

20180419 125152

20180419 125358

Предавачи су били проф. др Бојана Чавић и проф. др Весна Јокановић, са Београдске пословне школе. Предавању су присуствовали професори и заинтересовани ученици трећег и четвртог разреда. Након предавања, ученици су могли да добију додатне информације о условима уписа и студирања у овој установи.

                                                                                                                                                Селена Јањић

Вештине продаје - Идеја, иницијатива , инспирација Ерсте банка

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

У организацији студентске организације АИСАК, 16.04.2018. године у малој сали Дома културе, Ерсте банка одржала је радионицу са темом вештине продаје. Овом занимљивом предавању присуствовали су ученици Економске школе, смера економски техничар, одељење II2 у пратњи професорке Ане Спасојевић.

20180416 140443

Директорка филијале Ерсте банке у Чачку говорила је о значају припреме за успешну продају, о важности прикупљања информација које су данас лако доступне само их треба искористити и располагати истим. Ученици Андрија и Матија Петровић истичу да су научили да је први утисак најважнији, као и да својим ставом, изразом лица, гестикулацијом можемо да привучемо или одбијемо потенцијалне клијенте.

20180416 141949

Ученица Анђела Цоклески истиче да је запамтила да постоје три типа продаваца опортуниста, стручњак и такмичар и да увек треба тежити да будемо такмичари, јер они на састанке долазе најбоље припремљени, добро познају производе и услуге које нуде, воде рачуна о жељама и потребама клијената, чак и након закључења уговора. Ученицима су на крају ове мини обуке подељене захвалнице за учешће у овом пројекту.

   Ана Спасојевић

   Тим за партнерства и пројекте