САЈАМ У ЧАЧКУ

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

 

У Чачку је, 21. и 22. Јуна 2012. год, у холу Дома културе, сада већ традиционално, одржан шести по реду Сајам малих и средњих предузећа и предузетништва, у организацији Регионалне привредне коморе Краљево и Скупштине општине Чачак. По први пут и наша школа је добила позив од организатора да се ове године представи на Сајму, раме уз раме са још 37 других излагача (предузећа, банака, осигуравајућих кућа).

Школу су на Сајму представљали ученици другог и трећег разреда, смера финансијски администратор, а одговарајућу помоћ и подршку у пружила им је и ученица четвртог разреда, Божана Куртић.

У четвртак, 21.06.2012., у 11 часова обављено је свечано отварање Сајма. Бројним посетиоцима и локалним медијима, ученици су представили школу и своја виртуелна предузећа, углавном објашњавајући шта су то виртуелна предузећа и шта то они раде у њима.

У петак, 22.06.2012. Сајам је почео са радом у 10 часова и, као и првог дана, радно време сајма је трајало до 18 часова. Сајам су организовано посетили ученици и наставници наше школе. Непосредно после тога, у 11.30 у Малој сали Дома културе, одржано је предавање на тему Актуелни проблеми женског предузетништва – локални и републички амбијент за пословање. Предавању је присуствовао и један број ученица наше школе.

Може се рећи да је учешће школе на Сајму прошло запажено и уз доста позитивних коментара од стране посетилаца, а одређени резултати биће видљиви у периоду који је пред нама.