Сајам аутомобила Прељина 2012.

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Удружење „Preljinaexpo“ као организатор,  уз подршку Регионалне привредне коморе Краљево као суорганизатора и града Чачка као покровитеља, организовало је Први сајам аутомобила Preljinaexpo у периоду од 12-16.09.2012. године. Представници великог броја аутокућа изложили  су најновније моделе аутомобила, обезбедили сајамске попусте и могућност тест вожњи изложених аутомобила. Посебну атракцију сајма представљала је фирма Aero east Europe из Краљева која је изложила један авион и одржала предавање о авиоиндустрији.

Погледајте фотојграфије

У оквиру сајамских активности организовано је такмичење ученика у изради бизнис плана на тему „Субвенционисани  кредити за набавку аутомоибила“. Уз менторску подршку Љиљане Драшковић такмичењу се одазвао велики број ученика. Представници организатора били су изузетно задовољни предузетничким идејама ученика  који су кроз израду бизнис плана показали своја практична знања

Сви учесници такмичења са професоркама Данијелом Рвовић и Драганом Ђекић организовано су посетили сајам у петак 16. септембра, и том приликом проглашени су најбољи:

1. Тамара Митровић

2. Ивана Новичић

3. Божидар Ружичић

Најбољим такмичарима организатори су уручили награде, док су остали ученици добили поклоне Привредне коморе.

Поред такмичења у изради бизнис плана, 12 ученика трећег и четвртог разреда учествовали су на сајму као волонтери  и допринели  су успешној организацији сајма. Истовремено,  то је била прилика да се ученици упознају са начинима на који ауто куће врше презентацију својих аутомобила и као остварују контакте са великим бројем потенцијалних партнера.

У организацији учешћа на сајму посебну подршку пружила нам је Горана Танасковић из  Регионалне привредне коморе Краљево, организациона јединица Чачак.