• Економска школа у Чачку
    Економска школа у Чачку
  • Школа са традицијом
    Школа са традицијом
  • Основана 1948. године
    Основана 1948. године

 Драмска секција Економске школе је у школској 2019/2020. години, одлучила да припреми и изведе представу СВЕ ЈЕ У РЕДУ, на основу епистоларног романа Јасминке Петровић са истим називом. Наиме, Јасмина Обренић, професор српског језика и књижевности, је адаптирала текст за драмско извођење и започете су пробе са ученицима 4/1 и 3/1 у новембру.Ученици су се редовно одазивали на заказане пробе и врло одговорно припремали, тако да је по договору представа изведена у сали Градске библиотеке 26.12.2019. у 18 часова. Сала је била мала за све заинтересоване посетиоце, па колегиница и ја планирамо неко репризно дешавање у наредној години.

све је у реду

      Наши ученици из 4/1: Марија Милошевић, Милица Маричић, Илија Василић, Александар Вујадиновић, Мина Тешевић, Ивана Ружичић, Тијана Ивановић, Теодора Вукашиновић, Кристина Пантелић и из 3/1 Милош Обрадовић и Катарина Топаловић су врло сугестивно и предано показали различите животне ситуације које могу бити страшне, било да се одигравају у дисфункционалним породицама,, болницама, ромским срединама, али да се из сваке ситуације може изаћи само ако се верује да ће све бити у реду. Нашим дивним глумцима су помогле музичарке из Гимназије Андреа Доневић и Дуња Шиљковић које заслужују све похвале за непосредност, професионалност и пријатно дружење.
све је у реду1
 
све је у реду2
      На крају, колегиница Јасмина и ја , захваљујемо на подршци запосленима у Градској библиотеци и похваљујемо нашу вредну децу из обе школе која показују да млади нису само за критиковање, већ и за похвалу, најискренију и најдубљу. 
све је у реду3
 
Тања Пајић

Бројач посета

299509
ДанасДанас59
ЈучеЈуче135
Ове седмицеОве седмице384
Овог месецаОвог месеца1095
Укупно Укупно 299509