Ученици и професори Економске школе Чачак су у периоду од 25. марта до 29. марта, у хуманитарној акцији прикупљања новчане помоћи за оболелу суграђанку и другарицу Мину, прикупили износ од 111.190 динара.

Хуманитарној помоћи се одазвало 26 одељења, као и професори школе.

Захваљујемо се свима на учешћу, а посебно похваљујемо одељења I-1, I-2, II-3 и II-4.

У суботу 30.03. на теренима "Соколане", одржан је турнир у баскету у циљу прикупљања новчаних средстава за Мину. Ученици и професори одазвали су се у великом броју. Победничку екипу чини екипа састављена од момака из одељења 4/3 и 4/5, а оно што је најважније је да је прикупљена сума од 31.130 динара. 

мина

 

Ученици и професори чачанске Економске школе у суботу 30.марта организују хуманитарни турнир у баскету " 3 на 3" са почетком у 10,00 часова на теренима популарне "Соколане".

Ученици и професори Економске школе Чачак су у периоду од 8. марта до 21. марта прикупили 73.740 динара за помоћ Луки.

Хуманитарној помоћи се одазвало 25 одељења, као и професори школе.

Захваљујемо се свима на учешћу, а посебно похваљујемо одељења I-2, I-6, II-2, II-3 и II-5 

Наша школа  и ове школске године учествовала је у великој хуманитарној акцији прикупљања слаткиша, играчака и књига  за новогодишње пакетиће. Акција је реализована у сарадњи са Канцеларијом за младе нашег града и Колом српских сестара. Велики број ученика и наставника  одазвао се акцији.  Ученици су још једном показали хуманост и жељу да улепшају новогодишње празнике деци нашег града и широм Србије.

Ucesnici humanitarne novogodisnje akcije

Гордана Јевтовић

Данијела Рвовић