Ученици наше школе придружили су се акцији студентске хуманитарне фондације "Осмех на дар" која је подржана од стране Канцеларије за младе града Чачка. Похваљујемо све ученике који су узели учешће у овој акцији и својим робним и новчаним прилозима помогли угроженој деци широм Србије. 

осмех2019

На турниру који је организован на иницијативу представника Ученичког парламента Економске школе, учествовали су ученици Економске школе, уз свесрдну помоћ актива професора физичког васпитања, а сам турнир се одржао на терену испред Соколане.

ммина1

Синоћ се на Златибору десила велика радост за Филипа Пајовића, ученика Економске школе у Чачку. Овај дивни дечак био је гост на тренингу играча Фудбалског клуба „Партизан“, хероја свог детињства који му помажу да истраје у лавовској борби коју са својом породицом води у превазилажењу ограничења и препрека које му поставља његова болест.

Повод овом дивном искуству и Филиповој великој радости био је његов писмени задатак у коме је приказао колико му значе београдски “црно-бели” момци.

томец3

Ученици и професори Економске школе Чачак су у периоду од 25. марта до 29. марта, у хуманитарној акцији прикупљања новчане помоћи за оболелу суграђанку и другарицу Мину, прикупили износ од 111.190 динара.

Хуманитарној помоћи се одазвало 26 одељења, као и професори школе.

Захваљујемо се свима на учешћу, а посебно похваљујемо одељења I-1, I-2, II-3 и II-4.

У суботу 30.03. на теренима "Соколане", одржан је турнир у баскету у циљу прикупљања новчаних средстава за Мину. Ученици и професори одазвали су се у великом броју. Победничку екипу чини екипа састављена од момака из одељења 4/3 и 4/5, а оно што је најважније је да је прикупљена сума од 31.130 динара. 

мина