Нашу школу 27. фебруара посетили су представници Економског факултета, Универзитета у Крагујевцу. Ученици четвртог разреда присуствовали су предавању проф. др Мирјане Тодоровић на тему „Развој каријере у рачуноводству и контролингу“. Ученици су на самом предавању могли да чују које су то најплаћеније професије из области рачуноводства, колико је значајно рачуноводство за сваку врсту послу, шта је то контролинг и због чега је битан.

кг

У среду, 23.10.2019. ученици Економске школе су са својим професорима посетили 64. Сајам књига у Београду.

У договорено време, односно у 7:30 часова је 251 ученик био на паркингу Основне школе,,Вук Караџић“ одакле су 5 аутобуса и један минибус пошли ка Београду.Након мање паузе,ученици су стигли у Београд, око 11 сати су стигли на Сајам књига.Имали су довољно времена да обиђу жељене штандове и купе планирана дела, а после тога слободно време.По дивном, више летњем, него јесењем дану, ученици су се шетали и у назначено време, тј. У 17 часова били су на Тргу Републике, одакле су се упутили ка Економском факултету, где су били паркирани аутобуси.Око 20 часова су сви стигли у Чачак, неко са књигом, а неко са лепим утиском о овом дану.Професори су такође имали леп утисак, јер је путовање протекло без иједног инцидента.Зато се похваљују ученици који су били на Сајму књига, јер су поштовали утврђену маршруту. 

сајам књига 2019

Сунчано априлско јутро и позив у госте из Економске школе, били су довољан разлог да малишани – предшколци, из вртића ''Мајски цвет'', посете Економску школу.

Предшколце је угостило одељење 3/6, из Економске школе, са професорима Данијелом Рвовић и Иваном Милисављевић, у бироу за учење.

vrtic