• Економска школа у Чачку
    Економска школа у Чачку
  • Школа са традицијом
    Школа са традицијом
  • Основана 1948. године
    Основана 1948. године

У складу са препорукама Кризног штаба са седнице одржане 5. марта 2021. године, донета је одлука да све средње школе у Републици Србији, у седмици од 8. до 12. марта 2021. године остварују наставу на даљину. У континуитету ће се пратити епидемиолошка ситуација, на основу чега ће бити донета одлука на организацији рада школа у наредном периоду. Подсећамо да су школе у обавези да доследно примењују модел организације наставе на даљину којим се омогућава квалитетно учење и континуирано праћење напредовања ученика.

Потребно је да употребите све постојеће канале комуникације са циљем неодложног обавештавања ученика и њихових родитеља о начину остваривања наставе у наредној седмици.

Школа је у обавези да на дневном нивоу обавештава Школску управу о броју наставниика и ученика који су Covid позитивни и у изолацији, па је потребно да наставници ове информације као и до сада прослеђују помоћницима директора.

За наведени период важи редован распоред часова у трајању од 30 минута, према следећем распореду смена: парна смена пре подне, непарна после подне.

Обавезно је придржавање редовног распореда часова за све ученике и наставнике.

 

Ученици који не приступе раду у време предвиђено распоредом часова наставник уписује као одсутне, а одељењски старешина процењује оправданост изостајања.

Уколико има ученика који немају техничких могућности да прате наставу на даљину, потребно је да одељењске старешине на мејл директора пошаљу имена  ученика како би школа у договору са одељењским старешином организовала штампање и дистрибуцију наставног материјала.

Од 8-12. марта одељење 3/8 реализоваће практичну наставу.

07.03.2021.                                     Директор Владан Ницовић                                                                               

Бројач посета

267732
ДанасДанас45
ЈучеЈуче101
Ове седмицеОве седмице144
Овог месецаОвог месеца3696
Укупно Укупно 267732