Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

У петак, 01. децембра 2017. године, пет одељења ученика трећег разреда, образовноих профила: економски техничар, финансијски администратор и комерцијалиста (III/1, III/2, III/4, III/5 и III/6), посетили су Економски факултет у Београду. Ученике су водили наставници који реализују практичну и блок наставу, као и чланови Тима за каријерно вођење: Јасмина Јеремић Ћировић, Марина Рацковић, Весна Јекић, Ивана Милисављевић, Драгана Јаковљевић и Сања Николић.

EKONOMSKI BG5

На факултету добродошлицу ученицима су пожелели декан др Бранислав Боричић и професорка др Емилија Манић. У свом обраћању декан је истакао квалитет организације и рада Економске школе из Чачка, који се огледа у знању и вештинама студената који долазе из наше школе.

Студенти су презентовали факултет и указали шта све бруцоши треба да знају када дођу у Београд. Ученици су имали прилику да раде прошлогодишњи пријемни испит из пословне економије, одслушају стручно предавање менаџмента „Delhaize“, као и да освоје награде учешћем у квизу.

У оквиру одлично припремљеног програма, најзанимљивији део био је „Ноћ рекламождера“ – приказ најновијих реклама познатих брендова по категоријама „Најшокантније“, „Најсмешније“, „Најкреативније“.

На крају програма ученици су обишли зграду факултета.

Наставник практичне (блок) наставе

Сања Николић